Partnerships

Samenwerking met Ron Blaauw

Marco Wins en Ron Blaauw hebben de krachten gebundeld in een aantal projecten.

Het Ron Blaauw College
Het Ron Blaauw College is een opleidingstraject voor mensen die op zoek zijn naar een baan in de horeca: zowel voor mensen uit het uitkeringscircuit als voor carrièreswitchers. De academie is bedacht en ontwikkeld door Marco Wins en Ron Blaauw.
Na 13 weken training in de keuken, zijn de deelnemers  klaar voor een betaalde baan als basiskok in de keuken van Ron Blaauw of een van de andere deelnemende horecabedrijven.

Ron Blaauw Coaching & Consultancy
Marco Wins is teamlid van Ron Blaauw Coaching&Consultancy. Deze coachingsgroep begeleidt horecaondernemers die hun prestaties willen optimaliseren en spiegelen aan de succesvolle ondernemingen van Ron Blaauw. Ron Blaauw Coaching&Consultancy stelt zich beschikbaar om collega-ondernemers volgens helder plan te coachen en trainen om optimaal te kunnen presteren, van keuken tot kaart, van werkplezier tot rendement.

Ron Blaauw Central Station
Marco Wins is mede-eigenaar van kookstudio Ron Blaauw Central Station in Diemen. Een representatieve, state-of-art bar-kookstudio die mogelijkheid biedt voor opleidingen /examens voor de horeca, professionele workshops, groepskooklessen. De grote studio is tevens geschikt als vergader- en evenementenlocatie (teambuilding; bedrijfsuitjes).